Rólunk

Cégünk 2009-ben alakult két építőipari cég jogutódjaként teljes körű kivitelezési tevékenységekre. Az elmúlt években a piac igényeihez alkalmazkodva az építőipari körön belül elkülönült száraz- és befejező építészet, valamint a szerkezet építés és a gépészeti karbantartási ágazat. Megrendeléseink teljesítését cégünk kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkező saját szakember gárdával, esetenként minimális alvállalkozó és külsős cégek bevonásával, a minőségi kivitelezés mellett gyors és költséghatékony módon.

Megrendelőinkhez igazodva folyamatosan igyekszünk megfelelni a magas szintű elvárásoknak, mind belsőépítésben, mind generál kivitelezőként, ezen kívül szerződésben állunk több multinacionális céggel.

  • STRABAG Property and Facility Services Zrt.
  • FIRST FACILITY Ingatlakezelő Kft.
  • PORREAL Ingatlankezelési Kft.
  • Uniqua Zrt.
  • HBO Holding Zrt.

A teljes körű szárazépítészet magában foglalja az irodákban már hagyományosnak mondható, de a családi házakban is egyre sűrűbben előforduló különböző álmennyezeti megoldásokat, dobozolásokat, világítótest elrejtéseket, beépítéseket, válaszfalakat, előtérfalakat, szárazvakolást, tetőtér szigetelést, borítást, illetve a díszítő építészetben előforduló, vagy még elő nem fordult térbeli formákat.

Speciális építésben is jártasságot szereztünk 2 média cég megbízásából /stúdió építés/, valamint szállodák, közintézmények kiemelten tűzvédett területeinek beépítésében. Ez a kör azonban nem lenne teljes, ha az épületdíszítő szobrászatot nem említenénk. Ezen gipsz elemek gyártásával illetve felrakásával egyaránt foglalkozunk, a holker léctől a rozettákon, oszlopokon keresztül akár a kültéri elemekig.

Mivel a stúdiók, valamint irodák építése, belső kialakítása kapcsán felmerülő belsőépítészeti-, valamint reklámgrafikák ugyanúgy cégünkkel szembeni elváráshoz illeszti a megrendelői kör, ezért nem engedhetjük meg magunknak, hogy reklámgrafikai téren ne tegyünk előrelépéseket. Ennek első lépcsője volt a piacfelmérés, valamint a megfelelő szakember gárda és alvállalkozói kör kiválasztása.

A rendelkezésre álló szakembergárda, a beszállítói -, illetve alvállalkozói háttér a garancia arra, hogy a lehető legrövidebb időn belül, első osztályú minőségben teljesítsük megrendeléseinket.

Reméljük, hogy referenciáink megfelelő képet adnak vállalkozásunk profiljáról.

Cégünk másik profilja az épületüzemeltetés és karbantartás, ami magába foglalja a gépészeti (hűtés-fűtés illetve víz-csatorna) karbantartást valamint ezek teljes körű kivitelezését és új gépészeti rendszerek kialakítását és beüzemelését esetlegesen elektromos betáplálások kiépítését a telepített rendszerekhez. Cégeink igyekeznek alkalmazkodni az egyedi megrendelésekhez valamint a fejlődő és megújuló energia egyre szélesedő műszaki fejlődésének a napra kész elvárásaihoz és újításaihoz.